KIA CEED - MTL Auto Redovni cenovnik Akcijski cenovnik NOVI CEED

Još pouzdaniji, još praktičniji i još prepoznatljiviji Ceed

Sportski izgled, inovativne tehnologije i dinamična vožnja krase treću generaciju Ceed-a. Uz najnovije razvijene sisteme bezbednosti, ovaj dinamični predstavnik Kije u C-segmentu, ujedno je i jedan od najpouzdanijih, najpraktičnijih i najprepoznatljivijih Kijinih modela.
Smeli dizajn odlikuje dvoslojna prednja maska uokvirena sa punim LED prednjim svetlima i blistavim LED „Ice-Cube“ dnevnim svetlima, hromirana linija prozora i Michelin sportske gume na 17-inčnim dvobojnim aluminijumskim felnama. Ukratko, nova Kia Ceed poseduje sve adute koji čine vožnju zabavnom.
Okusite slobodu koju nudi potpuno nova Kia Ceed. Uzmite svoje ključeve, uputute se kuda želite i izbegnite svakodnevne gužve i gradsku vrevu!

Nenametljiv dizajn i prepoznatljiva funkcionalnost

Rafinirano i intuitivno u jednakoj meri, u novom Ceed-u je sve dizajnirano sa vozačem u fokusu: neprimetni, horizontalni raspored na instrument tabli stvara laganu i prozračnu atmosferu u prednjem delu kabine.
Meke dodirne površine doprinose osećaju prostranosti u enterijeru, te dodatno ističu osećaj njegovog kvaliteta. Enterijer je izrađen precizno, od pažljivo biranih materijala, sa ergonomijom i funkcionalnošću koji su u vrhu C segmenta.
Prednja sedišta su odlično dimenzionisana i dobro profilisana, te čine ponudu prostora u kabini izuzetno dobrom. Vozačevo sedište je postavljeno na takvoj visini, da se za upravljačem lako nalazi udoban položaj. Zadnju klupu takođe odlikuje udobnost.

Detaljnije

Specifikacija

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako bi izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

Pametni ključ sa tasterom za startovanje/gašenje motora (Start/Stop)

Pametni ključ sa tasterom za startovanje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju sa pametnim ključem i tasterom za startovanje motora (start/stop sistem), koji vam omogućava startovanje i gašenje motora pritiskom na dugme.

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentrisanost (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj tabli.

Pametno automatsko parkiranje

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikada. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji vam pomažu kod paralelnog parkiranja, pravougaonog parkiranja, ali i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu za kočenje i gas i prebacite u rikverc.

. Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

. Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati horizontalne oznake na kolovozu. Ako počnete da napuštate voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem vas upozorava i čak vraća vozilo u vašu voznu traku.

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i bezbedno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava vas u sredini vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

Ceed dimenzije

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  KIA Novi Sad - MTL Auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas