MTL Auto - KIA Niro Redovni cenovnik Već od 31.999€ Akcijski cenovnik NOVI NIRO

Nešto prelepo je na putu!

Potpuno novi Kia Niro.
Automobil stvoren da na ulice donese novi oblik električne vožnje.

Otkrijte progresivni spoljašnji izgled sa odvažnim elementima dizajna.

Sa tri energetski efikasne alternative u ponudi: hibridni, plug-in hibridni i električni pogon, novi Kia Niro će potpuno utabati put električnoj budućnosti. Zajedno sa inovativnim enterijerom izrađenim od održivih materijala, garantuje uzbuđenje gde god da krenete.

Orijentisan na budućnost.

Specifikacija

Manje brige, više užitka

Manje brige, više užitka

Kia Niro elektrifikovana porodica nudi paket DriveWise Advanced Driver Assistance Systems koji bezbednost putnika i pešaka čini najvažnijom. Pomažući vozaču da ostane usredsređen i informisan za upravljačem, pozdano Vam omogućava da ostanete oprezni i pazite na potencijalne opasnosti. Na taj način, otvara mesto za pravo uživanje u vožnji.

Učinite vožnju auto-putem jednostavnom

Učinite vožnju auto-putem jednostavnom

Dizajniran za vožnju bez napora na auto-putevima, HDA automatski održava razmak između Nira i drugog vozila ispred zadržavajući ga u sredini trenutne trake na auto-putu. U isto vreme, kontroliše upravljanje, ubrzanje i usporavanje dok ste u traci.

Bezbrižnost pri vožnji unazad

Bezbrižnost pri vožnji unazad

Nećete imati neprijatnih iznenađenja kada izađete unazad sa parking mesta ili prilaza. Ovaj sistem Vas upozorava ako se tokom vožnje unazad otkrije opasnost od sudara sa pešacima ili objektima. Ako se rizik poveća čak i nakon upozorenja, pomaže automatsko zaustavljanje vozila.

Bezbedno skretanje

Bezbedno skretanje

NSCC održava Vašu zadatu brzinu i obezbeđuje siguran razmak do vozila ispred kontrolišući ubrzanje i usporavanje. Takođe automatski smanjuje Vašu brzinu na bilo kojoj krivini na osnovu informacija o putu koje pruža navigacioni sistem.

Efikasnija, zanimljivija vožnja

Efikasnija, zanimljivija vožnja

Postoji mnoštvo visokotehnoloških inovacija posvećenih pružanju osetljivijeg upravljanja i istinski prijatnog iskustva u vožnji. Sa načinima rada Eco, Comfort i Sport uvek se možete prilagoditi terenu po kom vozite.

Inteligentno korišćenje prostora

Inteligentno korišćenje prostora

Zahvaljujući dužem međuosovinskom razmaku i široj karoseriji, potpuno novi Kia Niro nudi potpuno novu dimenziju prostora i prtljažnika – uključujući 20 litara prtljažnika ispod poklopca motora. Kada god treba da smestite veće stvari, zadnja sedišta se mogu preklopiti čime dobijate do 1.445 litara kapaciteta za odlaganje, u zavisnosti od modela Nira koji odaberete.

MTL Auto - Niro

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  Kia 7 godina garancije - MTL auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas