KIA PROCEED 2024-Spec - MTL Auto AKCIJSKI CENOVNIK NOVI PROCEED

Uživajte u svestranosti modela koji donosi istinski prostor

Jednom u generaciji nastaje automobil koji prkosi svim konvencijama, auto toliko smeo da usvaja principe izvanrednog dizajna i redefiniše sportski stil. Praktičan i prostran, automobil koji jednostavno ubrzava puls, upada u oči i krade srca. Pogodili ste, u pitanju je novi Kia ProCeed.

Sportski i prefinjen u isto vreme

Prvo što primetite kod odvažnog dizajnerskog koncepta potpuno nove Kia ProCeed je inovativan tip karoserije, koja kombinuje uzbuđenje i eleganciju kupea sa praktičnom prefinjenošću sportskog karavana. Dramatično dizajnirana padajuća linija krova sa racionalizovanim konturama duž snažnog izvajanog tela, daju novom ProCeedu sportski karakter i izvanrednu privlačnost.
Upečatljivi aluminijumski točkovi od 18 inča zaokružuju celokupnu sliku ovog sjajnog multifunkcionalnog vozila.
Uzbuđenje i sofisticiranost dolaze u jednakoj meri za vozača, kao i za putnike unutar potpuno nove Kia ProCeed. U unutrašnjosti dočekaće Vas visokokvalitetni enterijer koji može doći u crnim antilop i kožnim sedištima kombinovanim sa kontrastnim antilop profilom, proštepanih sivim šavovima u GTL modelu i crvenim šavovima u GT modelu.

Otkrijte duh prave avanture sa ProCeed-om

Prostor automobila nikada nije bio toliko fleksibilan i svestran, a da pritom ne ugrožava sportski dizajn i odvažan karakter vozila. Bilo da imate pun prtljažnik ili da jednostavno treba da prevezete nešto izuzetno glomazno, ovaj Kijin karavan će odgovoriti svakom zahtevu.
Gde god da krene, odvažnost potpuno nove Kia ProCeed ostavlja dubok utisak, najviše zahvaljujući uvođenju jedinstvenih zadnjih LED dnevnih svetala koja su savršeno integrisana u stilsku siluetu tela. Štaviše, sa dvoslojnim zadnjim branikom i dvostrukim izduvnim cevima, ProCeed predstavlja radost za gledanje i slušanje.

Detaljnije

Specifikacija

Sistem za izbegavanje sudara sa prepoznavanjem pešaka(FCA)

Sistem za izbegavanje sudara sa prepoznavanjem pešaka(FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako biste izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

Sistem za sprečavanje sudara kod vožnje unazad (RCCA)

Sistem za sprečavanje sudara kod vožnje unazad (RCCA)

Da bi vožnja unazad bila još sigurnija – posebno kada vozite unazad na parkinzima sa ograničenom preglednošću – RCCA zvučno i vizualno upozorava vozača i pomaže u automatskom kočenju, ako senzori za vožnju unazad prikazuju vozilo sa leve ili desne strane. Ako vozač u meniju odabere opciju upozorenja (Warning Only), sistem će upozoriti samo zvučno i vizuelno, bez automatskog kočenja.

Sistem za upozorenje o smanjenoj koncentraciji vozača (Driver Attention Warning)

Sistem za upozorenje o smanjenoj koncentraciji vozača (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava Vas zvukom upozorenja i simbolom na instrument tabli.

Pametno automatsko parkiranje

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikad. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji Vam pomažu kod paralelnog, pravougaonog parkiranja, a i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu kočenja i gasa i prebacite u rikverc.

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati oznake na kolovozu. Ako počnete napuštati voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem Vas upozorava i čak vraća vozilo na Vašu voznu traku.

Sistem za praćenje vozne trake i pomoć prilikom preticanja (Lane Following Assist)

Sistem za praćenje vozne trake i pomoć prilikom preticanja (Lane Following Assist)

Uglađeno i sigurno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava Vas u sredini Vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

KIA PROCEED 2024-Spec - MTL Auto

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  KIA Novi Sad - MTL Auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas