KIA RIO - MTL Auto Akcijski cenovnik Već od 14.999€ Redovan cenovnik NOVI RIO

Mali automobil predodređen za velike stvari – RIO

Dizajniran tako da upakuje sofisticirani stil u praktični subkompakt, novi Rio krši konvencije i prevazilazi svačija očekivanja. Bilo da je u pitanju gradska vožnja ili autoput, Rio je uvek spreman za pokret.

Praktičan automobil nikad bolje nije izgledao

Bilo da se odlučite za estetiku ili praktičnost, potpuno novi Kia Rio je svestran i izgleda primamljivo, nudeći istinsko uživanje svim strasnim vozačima. Povezite ga na sva mesta na koja ste jedva čekali da odete!
Živahni linijski četvorocilindrični motor i manuelni šestostepeni menjač doprinose da Rio bude zabavan u vožnji. Motorni servo upravljač (MDPS) pomaže u pružanju kontrole i odziva za volanom, dokazujući da velike stvari mogu doći u malim paketima.
Kao standardnu tehnologiju, novi Rio uključuje 7,0-inčni ekran u boji osetljiv na dodir te Vam njegov multimedijalni sadržaj čini vožnju još zabavnijom. Kokpit daje prioritet informacijama, te ograničava vizuelne i manualne smetnje, dok klaster prikazuje podatke o vožnji.

Unesite dozu stila u svoj dan!

Pripremite se za uzbuđenje! Sa novim izgledom, više unutrašnjeg prostora za sedenje i skladištenje prtljaga i živahnim performansama, potpuno nova Kia Rio poseduje šarm koji posebno dolazi do izražaja kada sednete za volan. Ona je više od gradskog automobila. Ona je Vaš svakodnevni saputnik.
Da, potpuno novi Rio više je od atraktivnog novog automobila! Njegova udobna i praktična unutršnjost i skladna i kompaktna spoljašnost, podržani su 7-godišnjom garancijom, koja će Vam pružiti 7 godina spokojne vožnje.

Detaljnije

Specifikacija

Sistem upozorenja na napuštanje vozne trake (LDWS)

Sistem upozorenja na napuštanje vozne trake (LDWS)

Reč je o sistemu koji prati i kontroliše oznake na putu, te Vas obaveštava ukoliko vozilo napusti svoju voznu traku bez pređašnje aktivacije pokazivača smera. LDWS koristi kameru pozicioniranu na vrhu vetrobranskog stakla.

Automatsko kočenje u nuždi (AEB)

Automatsko kočenje u nuždi (AEB)

AEB sistem automatski aktivira kočnice ukoliko utvrdi i najmanju opasnost od sudara, u slučaju minimalne udaljenosti između Rija i pešaka, vozila ispred njega ili trećeg objekta. Ovo se postiže kombinovanjem podataka iz radara i sa kamere, a pri vožnji od 8 do 80 km/h, automobil će se potpuno zaustaviti.

Navigacioni sistem putem 7-inčnog ekrana u boji

Navigacioni sistem putem 7-inčnog ekrana u boji

Navigacioni sistem podrazumeva TFT-LCD 7-inčni displej visoke rezolucije osetljiv na dodir u boji, koji ujedno daje prikaz zadnje kamere i dostupan je u nekoliko jezika.

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Novi Kia Rio nudi najsavremeniji sistem za informisanje i zabavu koji će Vas svojim najnovijim i najpametnijim tehnološkim rešenjima informisati i zabaviti, ali i omogućiti neometanu komunikaciju.

Bluetooth

Bluetooth

U novom Riju pristupite telefonu i odabranim funkcijama bez ruku koristeći Bluetooth tehnologiju.

Digitalni radio (DAB)

Digitalni radio (DAB)

U cilju postizanja maksimalne jasnoće i performansi radija, kao i dobijanja informacija o emitovanim programima i pesmama, DAB koristi digitalne signale.

KIA Rio - MTL auto

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  Kia 7 godina garancije - MTL auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas