KIA Sportage - Sajamska akcija - MTL Auto Akcijski cenovnik NOVI SPORTAGE

Spoznajte bolji život sa novim Sporatge-om

Za one koji žele da se izdvoje iz mase i da budu zapaženi. Sa svojim elegantnim, smelim linijama i sportskim duhom, revolucionarni Kia Sportage je terenac kojim možete biti ponosni što ga vozite. Smeli, a prefinjeni izgled i prostrana unutrašnjost novog Sportage-a će vam pružiti upravo ono za čime tragate – snagu, udobnost i sigurnost po sjajnoj ceni i uz još sjajniju sedmogodišnju garanciju.

Najnovija tehnologija za maksimalnu stabilnost u vožnji

Sistem automatskog uključivanja pogona na sve točkove (AVD) prepoznaje stanje na putu i brzinu kretanja, te primenjuje pravu količinu obrtnog momenta na prednje i zadnje točkove za optimalno prijanjanje na putu. Budite sigurni da nema prepreka za bilo koju vrstu puta ili vremenskih uslova.
Za razliku od većine SUV modela C segmenta, Kia tradicionalno ima mogućnost blokade diferencijala. Klikom na “lock” taster obezbeđuje se da se snaga konstantno deli na prednju i zadnju osovinu u odnosu od 50:50.
Standardna oprema nove Kia Sportage obuhvata felne od 17 inča, tamna stakla, električno sklapanje retrovizora, automatske brisače i zadnje parking senzore.

Upadljive linije koje privlače poglede i izazivaju divljenje

Dizajneri su pažljivo kombinovali najfinije i najtrajnije materijale sa izuzetnom pažnjom prema detaljima, kako bi se stvorio osećaj elegancije i čistog komfora. U bogatu standardnu opremu uključeno je grejanje prednjih i zadnjih sedišta, automatska klima, kožni multifunkcionalni upravljač i automatsko zatamnjivanje retrovizora.
Novi Sportage redefiniše naše poimanje upotrebe prostora. Vrhunska udobnost pruža osećaj spokojstva svaki put kad se nađete za volanom i krenete na put.
GT Line serija podiže ionako udoban enterijer Sportage-a na potpuno novi nivo sportske elegancije inspirisane snažnim performansama.

Detaljnije

Specifikacija

Bežično punjenje telefona

Bežično punjenje telefona

Polica za punjenje pametnog telefona nudi brzo bežično punjenje sa snagom od 15 W. USB konektori za brzo punjenje na zadnjoj strani prednjih sedišta omogućavaju korisnicima na zadnjim sedištima da svoje pametne uređaje uvek drže potpuno napunjenim.

Napredno iskustvo vožnje

Napredno iskustvo vožnje

Iz udobnosti sportskog kokpita imate više kontrole nego ikada pre – uz mnoge inovacije, uključujući multimodalni displej osetljiv na dodir koji Vam omogućava kontrolu nad mnogim funkcijama na dohvat ruke i nesmetano prebacivanje između postavki klima uređaja i navigacije.

360-stepeni prikaz okoline vozila (SVM)

360-stepeni prikaz okoline vozila (SVM)

Prilikom manevrisanja u malom prostoru, nekoliko kamera Vam omogućava 360° pogled okoline vozila iz ptičije perspektive, koji se može uvećati tako da možete sa punim poverenjem upravljati i parkirati. Ne morate izlaziti iz vozila kako biste proverili situaciju ili zamolili druge za pomoć.

Brži odaziv

Brži odaziv

Ovaj sistem, koji dobija podatke kamere i radara iz Vašeg potpuno novog Sportagea, analizira informacije o drugim automobilima, pešacima ili biciklistima koji prelaze put ispred Vas – i aktivira signal upozorenja i kočnice kako bi sprečio mogući sudar sa njima. Funkcija Junction Turning takođe otkriva sva vozila koja nailaze kada skrećete levo na raskrsnici.

Sigurno skretanje

Sigurno skretanje

Pametni tempomat koji se temelji na navigaciji održava vozilo na zadatoj brzini dok se prilagođava vozilima ispred Vas ili krivinama koje pred Vama. Sistem koristi tehnologiju samostalnog učenja kako bi oponašao Vaš stil vožnje.

Sigurni na autoputu

Sigurni na autoputu

Ova tehnologija automatski prilagođava Vašu brzinu u skladu as ograničenjem brzine koju je otkrio sistem ili koju ste postavili. Osim toga, kontroliše upravljanje, ubrzanje i kočenje ostajući u sredini Vaše vozne trake i održavajući sigurnu udaljenost od vozila ispred Vas.

Kia Sportage - dimenzije - MTL auto

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  Kia 7 godina garancije - MTL auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas