KIA Stinger NOVI STINGER

Prijuštite sebi ultimativno iskustvo vožnje

Stinger stavlja Vaš život u pokret na bezbroj novih načina. Njegov sportski izgled sa petoro vrata nadopunjuje lako dostupan prtljažni prostor od 406 litara zapremine u kome možete da ponesete sve što Vam treba, čak i za duža putovanja.
Dvostruki turbopunjač pomaže ovom vrhunskom V6 motoru da postigne znatni obrtni momenat u širokom opsegu obrtaja. Izduvni kolektor je integrisan sa glavom cilindra za postizanje dodatne snage, a elektronski termostat pomaže u preciznoj kontroli temperature.
Stinger nudi mnoge DRIVE WISE tehnologije, poput Kijinog ADAS (naprednog sistema za pomoć vozaču), koje koriste naprednu tehnologiju senzora i obrade informacija kako bi doprineli da vožnja bude što sigurnija i ugodnija.

Revolucionarni GT dizajn za strastvene vozače

Novi Stinger je oblikovan tako da minimalizujte otpor vazduha koji doprinosi povećanoj potrošnji goriva i maksimizira stabilnost i kontrolu. Njegova struktura, konture i unutrašnjost su projektovani da dobro izoluju putnike od buke i vibracija.
Primamljivi enterijer Stingera odražava duh koncepta gran turismo. Od nisko postavljenog vozačkog sedišta do intrigantnih detalja poput kružnih otvora za vazduh inspirisani vazduhoplovima, Stingerov dizajn kokpita u velikoj meri se oslanja na dizajn klasične sportske limuzine.

Klasična jednostavnost i opsesija detaljima

Boje eksterijera Stingera i metode korišćene za postizanje ovih boja mogu se opisati samo kao avangarda. Zadržan je mladalački duh sa izvesnim primesama klasike i prefinjenosti.
Bogati, luksuzni tonovi unutrašnjosti vozila dopunjuju smele boje eksterijera. Iznutra se Stinger oseća sportski, sadržajno i nepretrpano. Takođe je prostran, posebno pozadi, zahvaljujući dugačkom međuosovinskom rastojanju.

Detaljnije

Specifikacija

Pametni tempomat za kreni-stani vožnju (SCC v / S&G)

Pametni tempomat za kreni-stani vožnju (SCC v / S&G)

Ovaj sistem koristi radarski senzor na prednjem delu vozila za nadgledanje udaljenosti od vozila ispred. Zadržaće rastojanje Stingera od vozila ispred po unapred zadatoj razdaljini pritiskanjem kočnica, ili čak zaustavljanjem automobila ako je potrebno.

Asistent za izbegavanje sudara od napred (FCA)

Asistent za izbegavanje sudara od napred (FCA)

FCA pazi na vozila i pešake procenjujući informacije koje dostavljaju kamere i radar na vozilu. Ako prepozna rizik od sudara, sistem upozorava vozača, pa čak može automatski pritisnuti kočnicu kako bi pomogao da se izbegne sudar ili minimalizuje potencijalna šteta.

Linija za pomoć u zadržavanju između traka kolovoza (LKA-L)

Linija za pomoć u zadržavanju između traka kolovoza (LKA-L)

Genijalni LKA-L sistem nadgleda da li ostajete u svojoj traci. Sistem može da Vam pomogne i koriguje upravljanje vozilom, kako bi Vas sprečio da nehotice pređete u drugu saobraćajnu traku.

Upozorenje vozača (DAV)

Upozorenje vozača (DAV)

DAV analizira Vašu vožnju na osnovu toga koliko se dobro zadržavate u svojoj saobraćajnoj traci. Daje upozorenje ako oseti pospanost vozača ili nedostatak pažnje za volanom.

Inteligentno upozorenje o ograničenju brzine (ISLV)

Inteligentno upozorenje o ograničenju brzine (ISLV)

Koristeći kameru za prepoznavanje znakova ograničenja brzine i GPS podataka za put na kome se nalazite, ISLV jasno prikazuje ograničenje brzine na nadzornom prikazu.

Monitor okruženja (AVM) sa parking navođenjima

Monitor okruženja (AVM) sa parking navođenjima

Ovaj intuitivni sistem kombinuje četiri slike širokog ugla sa kamera na prednjoj, zadnjoj i bočnoj strani vozila, kako bi Vam pružio sveobuhvatan ptičji pogled na vašu okolinu tokom parkiranja vozila ili kretanja brzinom manjom od 20 km/h.

Stinger dimenzije

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  KIA Novi Sad - MTL Auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas