KIA Picanto AKCIJSKI CENOVNIK Potpuno nova
KIA PICANTO

Automobil koji odgovara svim zahtevima urbanog života

Ako gradska vreva čini da se osećate mladim i punim života, i nestrpljivi ste da istražite nova mesta, onda ćete sigurno naći srodnu dušu u novom Picantu, Kijinom najmanjem gradskom modelu. Možda je na oko mali automobil, međutim, pun je velikih ideja, a čini ga i prostrana unutrašnjost.

Idealan za gradski život koji zahteva visok stepen fleksibilnosti

Gde je glavno mesto dešavanja? Šanse su da nije daleko od mesta gde se uputio novi Kia Picanto! Uz njegove stilske konture, smelost i harizmu, bićete uvek u centru pažnje.
Kompaktnih dimenzija, dinamičnih performansi i agilne upravljivosti, Picanto pretvara vijugave, uske gradske ulice u svoje sopstveno igralište. Upečatljivih oblina i boja, čini da ste uvek i svuda primećeni.
Za preživljavanje tipičnog dana koji zahteva visok nivo snalaženja, puno primljenih informacija, susreta sa ljudima, komunikacije i koncentracije, potreban je određeni nivo veština i domišljatosti. Picanto vam pomaže da se nosite sa svim zahtevima urbanog života sa stilom i lakoćom.

Mali, ali prostran i udoban

Iako je u pitanju mali automobil, dobićete sve: prostor za glavu, prostor za ramena, dovoljno prostora za noge, pa čak i udoban naslon za ruku na prednjoj središnjoj konzoli.
Novi Picanto Vam daje opcije, bilo da prevozite ljude, teret ili kombinaciju ta dva. Uživajte u kupovini, putovanju ili jednostavno napravite prostora za sebe i svoje potrebe.
Pouzdani, efikasni i zabavni kada Vam zatreba to da budu, Picantov motor (1.0 T-GDi najveće snage 100 kS, zatim jednolitarski atmosferski benzinac motor snage 67 konja, kao i 1,2-litarski DPFI (dual-port fuel injection) agregat sa 84 konjske snage) i 5-stepeni menjač Vam pružaju samopouzdanje dok se vozite kroz život.

Detaljnije

Specifikacija

Bežični punjač telefona

Bežični punjač telefona

Sitnice koje moderan život znače! Upravo to predstavlja bežični punjač pametnog telefona smešten na centralnoj konzoli nove Kije Pikanto.

2,6-inčni TFT-LCD ekran na dodir u boji

2,6-inčni TFT-LCD ekran na dodir u boji

LCD ekran upozorava vozača o pritisku u gumama, kao i druge korisne i potrebne informacije u vožnji.

Hands-free bluetooth sa funkcijom prepoznavanja glasa

Hands-free bluetooth sa funkcijom prepoznavanja glasa

Novi Pikanto poseduje sistem za Bluetooth® tehnologiju koji omogućava povezivanje uređaja sa sistemom, putem koga je moguće glasovno upravljati telefonskim pozivima i navigacijom.

Kamera na zadnjem delu vozila sa dinamičnim linijama

Kamera na zadnjem delu vozila sa dinamičnim linijama

7-inčni ekran daje prikaz zadnje parking kamere zajedno sa dinamičnim linijama koje služe da Vas pravilno usmeravaju na parking mesto.

Sistem za pomoć kod parkiranja unazad (RPAS)

Sistem za pomoć kod parkiranja unazad (RPAS)

Parkiranje više nije stresno zahvaljujući RPAS sistemu. Sistem Vas pomoću zvučnih signala i senzora upozorava kada se približavate drugom vozilu ili predmetu.

Sistem za izbegavanje frontalnog sudara (FCA)

Sistem za izbegavanje frontalnog sudara (FCA)

FCA sistema koristi tehnologiju radara kako bi izbegao frontalni sudar vozila. U slučaju opasnosti, vozač biva upozoren, a kočnice aktivirane za izbegavanje sudara ili ublažavanja njegovih posledica.

Picanto dimenzije

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  KIA Novi Sad - MTL Auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas