Kia rezervni delovi Novi Sad – Veternik

Kod nas možete nabaviti originalne rezervne delove za svoje Kia vozilo. U pitanju su rezervni delovi identični onim koji se ugrađuju prillikom proizvodnje novih Kia vozila. Proizvođač garantuje izradu po tačno utvrđenim specifikacijama radi neometanog funkcionisanja vozila.

Svi originalni Kia rezervni delovi imaju standardnu garanciju. Kod nas dođite lako do potrebnih delova, i to po konkurentnim cenama. Montažu možemo obaviti za Vas, brzo i efikasno u našem ovlašćenom Kia servisu.

Kontaktirajte nas za više informacija ili popunite upit.

Originalni Kia delovi - za mirnu i bezbrižnu vožnju!

MTL Auto-Rezervni delovi Air filter

Filter vazduha – Koriste se za prečišćavanje vazduha od nečistoće i drugih stranih materija koje mogu naštetiti pravilnom radu motora. Kako bi se to izbeglo, filter je potrebno redovno proveravati i menjati.

MTL Auto-Rezervni delovi fuel Filter

Filter za gorivo – Neophodan deo svakog automobila koji služi za uklanjanje nečistoća iz goriva. Ukoliko ugradite neoriginalni filter ili ga ne zamenite na vreme, ugrožavate životni vek motora Vaše Kije, kao i njegove performanse.

MTL Auto-Rezervni delovi Brake pads

Kočione pločice – Kako se kočione pločice troše posle svakog kočenja, neophodno ih je blagovremeno zamenuti. Originalne Kia kočione pločice napravljene su od najkvalitetnijeg materijala i prošle su najstrožiju kontrolu kvaliteta.

MTL Auto-Rezervni delovi oil Filter

Filter ulja – Pomaže uklanjanju nečistoća iz ulja automobila, koje se mogu nakupiti tokom vremena. Imati čisto motorno ulje je od izuzetne važnosti, s obzirom da prljavština može oštetiti unutrašnjost vašeg motora.

MTL Auto-Rezervni delovi Zupcasti kais

Zupčasti kaiš – Kako kontroliše rad ventila u automobilu, kvar kaiša mogao bi uzrokovati prestanak rada motora. Nalazi se kod automobila koji imaju motor sa bregastim osovinama i neophodan je za ujednačen rad motora.

MTL Auto-Rezervni delovi Cabin Air Filter

Filter kabine – Originalni Kia filter kabine efikasno će ukloniti čestice buđi, polena, bakterija i prašine iz vazduha i omogućiti protok svežeg vazduha u vozilo. Redovnom zamenom štitite svoje, kao i zdravlje svojih saputnika.

MTL Auto-Rezervni delovi Amortizer

Amortizeri – Predstavljaju vitalne delove automobila kada je u pitanju udobnost vožnje, ali i zaštita automobila od prekomernih vibracja koje bi ga mogle oštetiti. Imaju ulogu da amortizuju efekte neravnih terena i pruže maksimalni komfor u vožnji.

MTL Auto-Rezervni delovi Akumulator

Akumulatori – Snabdevaju automobil električnom energijom i neophodni su za njegovo pokretanje i neometan rad. Kako bi automobil radio besprekorno čak i na nižim temperaturama, preporučljiva je zamena akumulatora u proseku na svakih 5 godina.

MTL Auto-Rezervni delovi DPF-filter

DPF filter – Filter koji je dizajniran za uklanjanje nečistoća, čađi i dizel čestica iz izduvnih gasova dizel motora. Preporučuje se obavezna zamena dotrajalih filtera, a originalne Kia PDF filtere možete poručiti kod nas.

MTL Auto-Rezervni delovi Limarija

Limarski delovi – Originalni Kia limarski delovi su kvalitetniji, čvršći i sa višestruko boljom antikorozivnom zaštitom. Originalne dimenzije daće Vašoj Kiji nepromenjen izgled u odnosu na fabričku verziju. Lako se montiraju i zadržavaju isti kvalitet godinama.

Ostali delovi

Kod nas nabavite i ostale neophodne originalne delove za vaše Kia vozilo, poput prednjih i zadnjih svetala, unutrašnjih retrovizora, metlica brisača, obloga prednjih i zadnjih branika, svećica, blatobrana, poklopca motora, magleniki, pametnog ključa i još mnogo toga.

MTL Auto - Rezervni delovi
Lista za poređenje
Pozovite nas