Zamena staro za novo

MTL Auto podržava akciju zamene ‘staro za novo’ Kia vozilo i vrši otkup svih polovnih vozila, bez obzira na marku i tip vozila. Poželjno je da je vozilo redovno održavano i da nije prešlo više od 150.000 km.

Svi zainteresovani za kupovinu novog Kia vozila mogu svoj stari automobil da dovezu u naš salon na procenu vrednosti. Besplatno vršimo procenu vozila, pritom sprovodeći detaljnu tehničku proveru stanja po utvrđenim standardima. Kada se napravi detaljna procena vrednosti, ona ulazi u osnovu za kupovinu nove Kije.

Na osnovu evaluacije i procene vozila, MTL Auto vam po pristupačnim uslovima nudi zamenu Vašeg starog vozila jednim od modela iz sjajne Kia ponude.

Takođe, podržavamo i akciju zamene ‘staro za staro’, gde svoje staro vozilo možete zamenuti za polovno vozilo iz aktuelne ponude našeg salona.

Staro za novo Sportage

Šta dobijam akcijom ‘staro za novo’?

Besplatna procena stanja vozila

Naše stručno osoblje će profesionalno izvršiti kompletan pregled i dostaviti izveštaj o trenutnom stanju vašeg vozila.

Realna procena vrednosti vozila

U MTL Auto servisu dobićete maksimalno korektnu i realnu procenu vrednosti svog automobila, u skladu sa trenutnim cenama na tržištu.

Brzo, jednostavno i pouzdano

Obavite sve poslove otkupa i/ili zamene polovnog vozila na jednom mestu, bez dodatnih administrativnih peripetija, gubljenja vremena i potencijalnih kupoprodajnih rizika.

Pogodnisti pri kupovini

MTL Auto nudi i različite uslove finansiranja za nova vozila. Konsultujte se sa našim ljubaznim prodavcima, a oni će vam ponuditi najbolje rešenje u skladu sa Vašim potrebama.

Šta uključuje besplatna procena vozila?

Besplatna procena Vašeg starog vozila podrazumeva pregled u našem ovlašćenom servisu, bez obzira o kojoj marki vozila je reč.

Naš tim obučenih profesionalaca izvršiće:

  • vizuelni pregled vozila
  • pregled mehaničkih delova vozila – kočnica, menjača, trapa
  • pregled elektronike na vozilu pomoću uređaja za dijagnostiku
  • proveru podataka o vozilu kroz broj šasije

Na kraju pregleda, u okviru izveštaja dostavićemo Vam informacije o proceni potencijalnih ulaganja, u slučaju da postoji potreba za nabavkom određenih rezervnih delova ili dodatnim servisiranjem.

Pregled i izrada ponude su besplatni i nisu obavezujući ni u kom smislu.

MTL Auto besplatna procena
Lista za poređenje
Pozovite nas