KIA Stonic - MTL Auto Redovan Cenovnik Akcijski Cenovnik NOVI STONIC

Svojstven i originalan, baš kao i ti
novi Stonic!

Izađite iz rutine sa novom Kia Stonic. Njegov prepoznatljivi, mišićav dizajn dolazi sa prilagodljivom dvobojnom bojom karoserije koji ističe Vašu individualnost.
Dinamični motor od 120 KS i izuzetno responzivno upravljanje pokrenuće Vaš avanturistički duh, a inovativne performanse inspirisaće Vas da izvučete više iz svoje svakodnevice.

Živite život punim plućima sa novim Stonic-om!

Agresivni prednji dizajn karakteriše prepoznatljiva Kia maska smeštena između dvofunkcionalnih farova. Veliki donji usisnik uvlači vazduh za hlađenje motora, dok bočni obezbeđuje direktni protok vazduha do prednje osovine, kako bi se smanjila turbulencija i ohladilo kočenje.
Od pozadi, okretni Stonic ostavlja upečatljiv utisak svojim dramatično prošaranim zadnjim staklom koji je natkriven spojlerom i trodimenzionalnim bočnim LED kombinovanim lampicama. Njegovi mišićavi blatobrani, branik i klizna ploča koja reguliše protok vazduha projektuju snagu i praktičnost.

Veći kapacitet znači veću sposobnost

Kompaktni SUV poput novog Stonica dizajniran je da pokreće Vaše planove i snove. Njegova prostrana unutrašnjost i prtljažnik koji je moguće proširiti dodatnim obaranjem zadnjih sedišta olakšavaju kretanje u avanture, kao i obavljanje više stvari tokom dana.
Čiste, izvajane konture u Stoniku raduju oko, a vožnja je osvežavajuće zabavna. Upravljač je oblikovan tako da Vam ne upire u noge, dok je dugmad na kontrolnoj tabli pozicionirana za brzo angažovanje. Svi detalji su podređeni održavanju fokusa na samu vožnju.
Stonic dolazi u osvežavajuće smelim i živahnim bojama koje najbolje ističu njegove uzbudljive linije. Možete čak i da napravite svoj Stonic dvobojnim i jedinstvenim, izborom jedne od mnogih dostupnih opcija boje krova.

Detaljnije

Specifikacija

Sistem upozorenja pri promeni saobraćajne trake bez aktiviranja pokazivača smera (LDWS)

Sistem upozorenja pri promeni saobraćajne trake bez aktiviranja pokazivača smera (LDWS)

LDWS je system upozorenja koji se satoji iz kamere locirane na vetrobranskom staklu koja prati kretanje Vašeg vozila. Ukoliko ono napusti traku bez aktivacije pokazivača smera, tada se sistem oglašava uz upozorenje.

Sistem za detekciju mrtvog ugla (BCW)

Sistem za detekciju mrtvog ugla (BCW)

BCW sistem konstruisan je sa namerom da vozaču Stonika olakša promenu vozne trake, upozoravajući ga na druga vozila u njegovom mrtvom uglu. Sistem koristi radar za detekciju vozila pozadi i sa strane i audio-vizuelne znakove za upozorenje.

Sistem upozorenja pri uključivanju u saobraćaj (RCCW)

Sistem upozorenja pri uključivanju u saobraćaj (RCCW)

Prilikom isparkiravanja Stonika, sistem Vas upozorava na druga vozila koja Vam se približavaju koristeći tehnologiju radara.

Sistem za upozorenje na umor ili pad koncentracije vozača (DAW)

Sistem za upozorenje na umor ili pad koncentracije vozača (DAW)

DAW sistem prepoznaje umor ili pad koncentracije vozača Stonika, te ga obaveštava zvučnim signalom uz prikaz upozorenja na instrument tabli.

Sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti (FCA)

Sistem automatskog kočenja u slučaju opasnosti (FCA)

FCA sistem omogućava samostalno kočenje i zaustavlajnje automobila do brzine od 60km/h. Sistem je u mogućnosti da, uz pomoć radara i kamere, detektuje kočenje vozila ispred kao i da ukaže na pešake. Nakon pruženog upozorenja ukoliko vozač ne reaguje, sistema se aktivira

7-inčni ekran osetljiv na dodir sa navigacionim sistemom

7-inčni ekran osetljiv na dodir sa navigacionim sistemom

7-inčni ekran na dodir u boji pruža Vam brojne mogućnosti – vrhunski informacioni sistem koji Vas obaveštava o novostima i zabavi, višejezični navigacioni sistem, kao i kamera za vožnju unazad.

KIA Stonic - Dimenzije

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  Kia 7 godina garancije - MTL auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas