KIA Sorento - MTL Auto AKCIJSKI CENOVNIK Već od 52.999€ NOVI SORENTO

NOVI SORENTO
VAŠ NAČIN I VAŠ STIL … BEZ KOMPROMISA

Sa upečatljivom pojavom i naprednim tehnologijama za vozače i putnike, nova Kia Sorento se ističe među današnjim SUV-ovima. Naslonite se i divite se 10,25-inčnom navigacionom sistemu bez okvira sa Kijinim sistemom povezivanja UVO Connect i 12,3-inčnim potpuno digitalnim supervision displejom. Zatim se odvezite i uživajte u vrhunskom zvučnom sistemu Bose®.Kada nastupi trenutak u životu gde uživanje u vožnji nije jedino dovoljno, a potreba za prostorom i ukus za sofisticiranost traže da budu zadovoljeni, novi Sorento je logičan izbor!

SUV dizajniran da zadovolji sve Vaše potrebe

Sorento je još od ranijih modela poznat kao praktično vozilo namenjeno svim vremenskim uslovima. Sada sa još prefinjenijim izgledom gde dolazi do izražaja njegova svestranost, postaje jednako privlačan i na najsofisticiranijim gradskim ulicama.
Uglađeni i okretni novi Kia Sorento sa idealno uravnoteženim proporcijama donosi luksuz, tehnologiju i praktičnost na ulicu. Napredna dinamika upravljanja, razmišljanje unapred, sigurnosne funkcije i razne mogućnosti za komunikaciju, spajaju se u sofisticirani paket koji Vam pomaže da se snalazite sa zahtevima savremenog života sa stilom.

Udobna unutrašnjost čini da se osećate kao kod kuće

Unutrašnjost Sorenta nudi visoki standard udobnosti i luksuza, odlikujući se sedištima kvalitetne izrade i finog izgleda. Dvokrilni panoramski krov, kao dodatna opcija, čini kabinu prozračnom i svetlom i daje novu dimenziju vožnji.
Na modelima sa 7 putnika, drugi red sedišta se automatski savija i klizi 270 mm, ostavljajući dovoljno prostora putnicima trećeg reda za ulazak i izlazak, dok se naslon sedišta u trećem redu deli i savija u proporciji 50:50.
Sorento je dizajniran da pruži istinsku praktičnost kada imate potrebu za prevozom tereta. Unutrašnji prostor brzo prima čak i glomazne predmete. Za sve ono što ne staje u prtljažnik, odložite na krovni nosač koji dolazi kao deo standardne opreme.

Detaljnije

Specifikacija

SISTEM DETEKCIJE VOZILA U MRTVOM UGLU (BCA)

SISTEM DETEKCIJE VOZILA U MRTVOM UGLU (BCA)

Kada želite da promenite traku, sistem detektuje vozila u Vašem mrtvom uglu i upozorava Vas simbolom upozorenja u bočnom ogledalu i na centralnom displeju, kao i zvučnim signalom. Ako započnete promenu trake dok se automobil nalazi u Vašem mrtvom uglu, Sorento će automatski aktivirati kočnice i izbeći sudar, a simboli upozorenja u retrovizoru i na centralnom displeju će treptati, dok će se istovremeno oglasiti zvučno upozorenje.

SISTEM ZA SPREČAVANJE NALETA (FCA)

SISTEM ZA SPREČAVANJE NALETA (FCA)

Kombinujući podatke sa kamere i radara iz Vašeg vozila, FCA sistem analizira podatke o drugim automobilima, pešacima ili biciklistima kako bi izbegao potencijalni sudar sa njima. FCA takođe deluje kako bi sprečio sudare sa vozilima pri skretanju ulevo na raskršću. Ako otkrije potencijalni sudar, na Vašoj instrument tabli pojavljuje se signal upozorenja i primenjuje se maksimalna snaga kočenja.

SISTEM ZA ODRŽAVANJE VOZILA U VOZNOJ TRACI (LKA)

SISTEM ZA ODRŽAVANJE VOZILA U VOZNOJ TRACI (LKA)

Uvek na Vašoj strani radi boljeg fokusa: uz pomoć kamere na vetrobranskom staklu koja nadzire oznake na putu, LKA Vas upozorava u slučaju slučajne promene trake (bez upotrebe pokazivača smera), ispravlja položaj upravljača i vraća Vas u Vašu traku.

UPOZORENJE NA SMANJENU PAŽNJU VOZAČA (DAW)

UPOZORENJE NA SMANJENU PAŽNJU VOZAČA (DAW)

DAW sistem nadzire ulazne podatke vozača i vozila i upozorava u slučaju smanjene koncentracije. Primera radi, ako vozilo u koloni ispred Vas krene, a Vi se ne pomaknete, sistem će Vas upozoriti. Međutim, ako detektuje smanjenu pažnju, DAW će predložiti zaustavljanje.

NAPREDNI SISTEM ZA ODRŽAVANJE VOZILA U VOZNOJ TRACI (LFA)

NAPREDNI SISTEM ZA ODRŽAVANJE VOZILA U VOZNOJ TRACI (LFA)

Kijina autonomna vožnja drugog nivoa veliki je korak prema poluautonomnoj vožnji. U kombinaciji sa radarskim tempomatom, LFA sistem prati ubrzanje, kočenje i položaj upravljača u odnosu na vozila ispred. To znači da je vožnja u gužvi lakša i bezbednija. Sistem koristi kameru i radar kako bi održao sigurnu udaljenost od vozila ispred i prati oznake na putu kako bi zadržao vozilo u postojećoj voznoj traci. LFA radi u rasponu od 0 do 180 km/h.

POMOĆ KOD PARKIRANJA NA DALJINU (RSPA-ENTRY)

POMOĆ KOD PARKIRANJA NA DALJINU (RSPA-ENTRY)

Pomoć kod parkiranja je priručno pomagalo koje Vam olakšava parkiranje ili napuštanje parking mesta automatskim parkiranjem ili premeštanjem vozila. RSPA takođe omogućava daljinsko pomicanje vozila napred-nazad, pomoću tastera na pametnom ključu.

Kia Sorento - MTL auto

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  Kia 7 godina garancije - MTL auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas