Galerija

O nama - MTL Auto Test drive

Besplatna test vožnja

U našem salonu pogledajte aktuelnu ponudu modela, besplatno testirajte Kia vozila i saznajte sve o trenutnim akcijskim cenama automobila. Pobrinućemo se da Vam svi modeli u ponudi budu na raspolaganju u najkraćem vremenskom roku.

Akcija ‘zamena staro za novo’

Podržavamo akciju ‘zamena staro za novo’ i akciju ‘zamena staro za staro’, gde nudimo kupcima besplatnu procenu njihovih vozila. Dovezite svoje staro vozilo, a mi ćemo napraviti detaljnu procenu vrednosti Vašeg vozila, koja ulazi u osnovu za kupovinu nove Kije ili nekog od polovnih automobila koja su trenutno na raspolaganju.

O nama - MTL Auto Staro za novo
O nama - MTL Auto administracija

Rešavanje administrativnih poslova

U MTL Auto salonu obavite tehnički pregled, registraciju bez odlaska u MUP, kao i osiguranje svog novog vozila. Uz PaySpot način plaćanja na licu mesta izmirite sve troškove upravo na jednom mestu – u našem salonu.

Finansiranje

Nudimo različite načine finansiranja. Po dolasku u salon, naše ljubazno osoblje će Vam prezentovati trenutne akcije, kao i uslove gotovinske i kupovine putem bankarskih kredita i lizinga. Za naše kupce zavšavamo proces kreditiranja u salonu, bez odlaska u banku.

Kontaktirajte nas i saznajte sve o trenutnim akcijama na nova Kia vozila. Naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

O nama - MTL Auto Finansiranje
O nama - MTL Auto Team

Zaokruženo Kia iskustvo za naše kupce

Osluškujemo potrebe naših kupaca s ciljem da kontinuirano unapređujemo usluge i učinimo im ovu nesvakidašnju kupovinu i važan životni korak maksimalno prijatnim i nezaboravnim događajem.

Ponuditi svojim kupcima zaokruženo Kia iskustvo – od njihovog prvog ulaska u salon, konsultacije oko kupovine, pa do postprodajne usluge servisa i dugogodišnjeg održavanja vozila, glavna je misija naše kompanije od trenutka njenog osnivanja 2018. godine.

Dovoljno je da znate samo jedno ime i adresu kada je u pitanju Vaša Kia!

O Kiji

Dostignuća

Kvalitet i njegovo konstantno unapređenje primarni su postulati Kijinog poslovanja. Rezultat takve poslovne politike upravo je proizvodnja izvanrednih vozila, pružanje jedinstvenog Kia iskustva, kao i brojne zaslužene prestižne nagrade.

Ljudi

Ljudi su uvek na prvom mestu kada je u pitanju sigurnost, udobnost i dizajn Kia vozila. Uvek polazeći od njihovih potreba i želja, Kia kreira automobile koji su savršena kombinacija stila i funkcionalnosti, komfora i bezbednosti, kao i užitka u vožnji.

Garancija

Svoju sada već legendarnu 7-godišnju garanciju na sva vozila Kia nudi od 2006. godine i apsolutni je lider po dužini garancije u Evropi. Opšta garancija za kompletno vozilo važi 7 godina ili 150.000 pređenih kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3 godine), značajno smanjuje troškove održavanja i na najbolji način dokazuje izvanredan kvalitet Kia vozila.

Okolina

Kia je društveno odgovoran brend koji brine o svom okruženju, što dodatno pokazuje i nova generacija motora u Kijinim vozilima koja znatno smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih gasova. Čak 12 Kia modela osvojilo je sertifikat zaštite životne sredine ISO 14040, a kompanija je svrstana na Interbrendovu listu 50 najboljih globalnih zelenih marki.

Razvoj

Uvek inovativna, kompanija Kia visoko na listi prioriteta ima razvoj novih tehnologija koje objedinjuju povećanje sigurnosti u saobraćaju, brigu o prirodi, unapređenu komunikaciju korisnika sa vozilom i nezaboravnu vožnju kao njen ultimativni cilj. Budite deo kreiranja revolucionarne budućnosti sa Kijom.

Sportska sponzorstva

Između kompanije Kia i sporta prepoznata je jedna velika sličnost – oba spajaju ljude. Upravo iz tog razloga Kija sponzoriše brojne sportske događaje, one svetski poznate i one malo manje poznate. Na Kijinoj listi sponzorstava nalazi se fudbalsko prvenstvo FIFA i UEFA Europa liga, severnoameričku košarkaška liga NBA, teniski grand slam Australian Open, zatim regionalna ABA liga, kao i brojni drugi svetski klubovi i reprezentacije.

Lista za poređenje
Pozovite nas