KIA XCeed - MTL Auto Akcijski Cenovnik Redovan Cenovnik NOVI XCEED

Ekstravagantan predstavnik porodice Ceed

Kijin elegantan i ekstravagantan krosover namenjen je svima koji traže uzbudljivu vožnju i koji vole da istražuju granice mogućeg. Novi XCeed spada u kategoriju CUV (City Utility Vehicle) i idealan je za sve one koji cene racionalne prednosti SUV-a, ali nisu spremni da se odreknu sportskih performansi i osećaja za stil.

Sportski, a elegantan u isto vreme!

Dodavanjem niza atraktivnih detalja poput plastičnih blatobrana i povećanjem odstojanja od tla, Kia je uložila dosta truda kako bi potpuno redizajnirala model Ceed. Rezultat je ekstravagantan model namenjen delu populacije kojima su avanture životna inspiracija.
Zasnovan na hečbeku, ali 43 mm višem i upečatljivom novom dizajnu, nova Kia XCeed garantuje glatku i opuštajuću vožnju i mnogo udobno pređenih kilometara. Uz Kijinu 7-godišnju garanciju ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja, osvojiće Vas još više!
Aluminijumske felne inovativnog dizajna predstavljaju standard za Kia XCeed, Kijin ultimativni krosover. U osnovnom paketu dolaze pneumatici prečnika 16 inča, dimenzija 205/60 R16, dok kao dodatna opcija na raspolaganju stoje pneumatici od 18 inča, dimenzija 235/45 R18.

Detalji u funkciji komfora i bolje upotrebljivosti

Kod XCeed-a su i prednja svetla standardno izrađena u LED tehnologiji. Prednja svetla su bi-funkcionalna projekcijska i odlično osvetljavaju put noću.
Sedišta su izrađena u kombinaciji kože i tkanine i dobro su profilisana, te poseduju i funkciju podešavanja visine, kao i grejanje za hladna zimske dane. Funkciju grejanja poseduje i sam obruč upravljača.
Prtljažni prostor iznosi odličnih 426 litara. Dno prtljažnika ima mogućnost spuštanja tako da možete da dobijete još malo dodatne dubine, ukoliko se ukaže potreba.

Detaljnije

Specifikacija

Radarski tempomat (SCC) sa funkcijom Stop&Go

Radarski tempomat (SCC) sa funkcijom Stop&Go

Korišćenjem kamere i radara Smart Cruise Contol možete kontrolisati brzinu XCeeda i udaljenost od automobila ispred sebe. Sistem održava udaljenost od prethodnog vozila automatskim moduliranjem brzine Vašeg vozila. Ako vozilo ispred povećava tempo, XCeed ubrzava do zadate brzine. Ako vozilo ispred usporava i ne može održavati sigurnosnu udaljenost, sistem će smanjiti brzinu ili u potpunosti zaustaviti vozilo. Vrlo korisna funkcija, posebno u „kreni-stani“ vožnji.

Funkcija informisanja o ograničenju brzine (ISLW)

Funkcija informisanja o ograničenju brzine (ISLW)

Funkcija informisanja o ograničenju brzine daje Vam sve potrebne informacije kako bi Vam pomogli da ostanete unutar ograničenja brzine. Korišćenjem kamere na vetrobranskom staklu očitavaju se ograničenja brzine i zabrane preticanja i jasno prikazuju informacije na displeju navigacionog sistema i na brzinomeru.

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

FCA sistem može prepoznati vozila koja se približavaju i, opcionalno, pešake koji prelaze kolovoz. Uz pomoć kamere i radarskih senzora za praćenje brzine i udaljenosti između vozila upozorava vozača u slučaju rizika od sudara aktivirajući vizuelno upozorenje. U kombinaciji sa dodatnom detekcijom pešaka, upravljač takođe vibrira. Ako nema reakcije vozača, automobil automatski koči kako bi izbegao ili ublažio nesreću.

Upozorenje o mrtvom uglu (BCW)

Upozorenje o mrtvom uglu (BCW)

Sistem upozorenja o mrtvom uglu ima radarske senzore koji prate mrtav ugao i upozoravaju Vas na dolazeće automobile pokazujući simbol na bočnom ogledalu.

Sistem za pomoć pri parkiranju

Sistem za pomoć pri parkiranju

Sa sistemom za pomoć pri parkiranju, ovaj posao se čini neverovatno lakim. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore kako bi Vam pomogao sa paralelnim, kosim i pravougaonim parkiranjem. Sve što trebate učiniti je držati kočnicu, gas i menjač – sistem se brine za upravljanje. Čak Vam može pomoći da izađete iz paralelnih parking mesta.

Automatsko podešavanje dugih svetala (HBA)

Automatsko podešavanje dugih svetala (HBA)

Kada situacija to dopušta, XCeed automatski prelazi na duga svetla. HBA sistem deluje pomoću kamere u vetrobranskom staklu koja prepoznaje dolazeća vozila i automatski menja duga svetla kako bi se prilagodila uslovima vožnje.

MTL Auto - KIA Xceed

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  Kia 7 godina garancije - MTL auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas