OVLAŠĆENI KIA SERVIS NOVI SAD - VETERNIK

U sklopu izložbenog i prodajnog salona automobila u Veterniku, kompanija MTL Auto poseduje i ovlašćeni servis za Kia vozila. Na ovaj način kod nas možete održavati svoje novo Kia vozilo još od prvog dana, odmah po izlasku iz salona.

Pored toga što pružamo usluge održavanja vozila u garantnom roku, koji kod Kije iznosi fantastičnih 7 godina ili do 150.000 hiljada pređenih kilometara, bavimo se servisiranjem i popravkom starijih modela Kia vozila, kao i vozila po isteku garantnog roka.

Bez obzira da li Vam je potrebna provera, popravka ili redovno održavanje, naše stručno osoblje Vam može ponuditi profesionalnu uslugu.

MTL Auto - Servis

Stručnost i opremljenost u skladu sa standardima proizvođača

MTL Auto - Servis

Salon raspolaže najsavremenijom dijagnostičkom opremom i alatima koja su u skladu sa najnovijim standardima i preporukama proizvođača, a zaposleno osoblje čine licencirani stručnjaci obučeni u Kia trening centrima.
Do originalnih rezervnih delova dođite brzo i po povoljnijim uslovima, a za dodatnu bezbednost i komfor Vaše Kije, u ponudi imamo i veliki izbor dodatne opreme i pribora.

Kia servis nudi kompletnu uslugu:

  • mehaničarskih radova i otklanjanja kvarova na vozilu
  • limarskih radova, farbanja i poliranja
  • dijagnostike elektronskih sistema
  • servisiranje i čišćenje klima uređaja
  • dezinfekcije vozila
  • ugradnja mehaničke zaštite vozila
  • centriranja trapa i zamene guma na vozilu
  • uslužno skladištenje vansezonskih guma – ‘hotel za gume’

U okviru našeg ovlašćenog Kia servisa, nudimo i sledeće usluge:

Ugradnja mehaničke zaštite vozila
Vršimo ugradnju auto sigurnosnih sistema na Kia automobile. Mehanička zaštita se ugrađuje kao blokada upravljača, čime se onemogućava okretanje i primarno korišćenje samog upravljača.

Hotel za gume
Vršimo uslužno skladištenje vansezonskih guma za naše klijente. Ukoliko nemate mogućnost čuvanja guma u adekvatnom prostoru, ovo može biti sjajno rešenje za Vas. Nakon predaje guma na čuvanje, pregledaćemo Vaše gume i oceniti njihovu ispravnost za narednu sezonu.

MTL Auto - Servis

Održavajte svoje Kia vozilo u odličnom stanju

Zakažite pregled popunjavanjem kontakt forme (klikom na dugme ispod) ili nas kontaktirajte putem telefona: 021/300-26-80 ili 062/273-083.
Radno vreme servisa je radnim danima od 08:30 do 16:30, a subotom od 09:00 do 14:00.
Naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju.

Galerija

Lista za poređenje
Pozovite nas