CEED SW 2024 - MTL Auto Redovni cenovnik Već od 14.040€ Akcijski cenovnik NOVI CEED SW

Odlična ponuda prostora uz ekstra performanse

Treba vam više prostora za uživanje u Vašem danu? Upoznajte potpuno novi Kia Ceed karavan. Ovaj izuzetno praktičan Kijin model kombinuje proveren, atletski dizajn sa puno prostora i dinamičnim pogonom.

Poznate karakteristike Ceed-a, ali u formi karavana

Potpuno novi Kia Ceed karavan ne samo da nudi više prostora za sve putnike, već njen kapacitet prtljaga spada među najbolje u segmentu. Bilo da se radi o sklapanju zadnjih sedišta samo jednim dodirom, dobro pozicioniranim prtljažnim pregradama ili vratima prtljažnika koja se otvaraju hendsfri – novi Ceed karavan je prepun praktičnih rešenja koje Vam olakšavaju upotrebu.
Prednji deo odlikuje dizajn hečbeka, dok ga nizak, elegantan profil sa hromiranim okvirima na prozorima čini dužim nego ikada. Plus, glatke šine krovnog nosača pružaju mogućnost da obezbedite ekstra prostor koji Vam je potreban. Neka Vas ništa ne zaustavi!

Sjajne opcije odlaganja i skladištenja

Sa preklopljenim zadnjim sedištima uživaćete u sjajnih 1.694 litara prtljažnog prostora. Postoje i dva podna odeljka za odlaganje kako biste maksimalno iskoristili prostor za prtljag. Praktičnost ovog modela dopunjava i kuka, mreža za prtljag i podesivi sistem šina za prtljag, koji Vam pomažu da svoje stvari održavate bezbednim i organizovanim. Pored toga, prostor za odlaganje ispod poklopca prtljažnika može biti iskorišćen za odlaganje nekih stvari koje ne želite da drugi vide.
Zahvaljujući podeljenim preklopnim sedištima (40:20:40 ravna sklopiva sedišta), Sportsvagon se prilagođava Vašim potrebama – odličan je kada prevozite sportsku opremu ili bilo koje druge duge predmete. Takođe, dovoljno je da samo jednostavno pritisnete ručicu u prtljažniku namenjenu za preklop sedišta, te da se ona potpuno poravnaju sa podom prtljažnika.
Pametna zadnja vrata Vam omogućavaju da se samo približite zadnjem delu Vaše Kije Ceed SW noseći pametni ključ u džepu ili u torbi i prtljažnik će se automatski otvoriti.

Detaljnije

Specifikacija

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Sistem za sprečavanje naleta (FCA)

Ako vam padne koncentracija ovaj sistem pruža trenutno upozorenje. Prepoznaje ako se ne odazovete na upozorenje i automatski koči kako bi izbegli nesreću ili barem smanjili moguće posledice.

Pametni ključ sa tasterom za startovanje/gašenje motora (Start/Stop)

Pametni ključ sa tasterom za startovanje/gašenje motora (Start/Stop)

Početak vaše zabavne vožnje ne može biti jednostavniji: uživajte u daljinskom otključavanju sa pametnim ključem i tasterom za startovanje motora (start/stop sistem), koji vam omogućava startovanje i gašenje motora pritiskom na dugme.

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na komandnoj tabli.

Pametno automatsko parkiranje

Pametno automatsko parkiranje

Ovaj sistem olakšava parkiranje, koje je sada lakše neko ikada. Sistem koristi prednje, bočne i zadnje senzore, koji vam pomažu kod paralelnog parkiranja, pravougaonog parkiranja, ali i kod parkiranja pod uglom. Sve što trebate učiniti je da kontrolišete pedalu za kočenje i gas i prebacite u rikverc.

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Keeping Assist)

Ovaj sistem koristi kameru na vetrobranskom staklu pomoću koje prati horizontalne oznake na kolovozu. Ako počnete da napuštate voznu traku bez upotrebe migavaca, sistem vas upozorava i čak vraća vozilo u vašu voznu traku.

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Sistem za održavanje vozila u voznoj traci (Lane Following Assist)

Uglađeno i bezbedno: Ovaj sistem znači veliki iskorak prema poluautonomnoj vožnji – održava vas u sredini vaše vozne trake i ujedno sve vreme kontroliše putnu brzinu vozila i razdaljinu do vozila ispred, automatski ubrzava, koči i zaustavlja po potrebi.

KIA CEED 2024-Spec - MTL Auto

Test vožnja

Zakažite test vožnju telefonom (062/185-74-84) ili formom


  Termin


  PrepodnePoslepodne

  Garancija

  KIA Novi Sad - MTL Auto

  Zašto nudimo toliko dugu i nepobedivu garanciju?

  7-godišnja garancija za nova vozila jasno predstavlja našu samouverenost u kvalitet naših proizvoda i fabrika širom sveta. Ovo samouverenost proizlazi iz kvaliteta naših delova i visoke produktivnosti u Kijinim fabrikama, a tu samouverenost prenosimo i na Vas.

  7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 hiljada kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7-godišnja garancija. Pored toga garancija je prenosiva na druge vlasnike što održava vrednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljoj prodaji.

  Lista za poređenje
  Pozovite nas